Scootmobiel-Flex

Een nieuwe scootmobiel leasen, ook iets voor u?

Zelfstandig leven en kunnen gaan en staan waar u wilt is een hoog goed. Als u door omstandigheden deze vrijheid heeft moeten inleveren dan biedt een scootmobiel u nieuwe mogelijkheden. Met een scootmobiel van ZHON Zorgwinkel is het mogelijk om weer te gaan waar u wilt en u op een veilige, stabiele en comfortabele manier te verplaatsen.

Scootmobiel lease, al vanaf €10,00 per maand

De aanschaf van een scootmobiel brengt kosten met zich mee, maar wist u dat u een scootmobiel ook kunt leasen? Dit kan met scootmobiel lease van ZHON Zorgwinkel. U betaalt de nieuwe scootmobiel in termijnen en spreidt hiermee de kosten. Al vanaf € 10 per maand kunt u op een betaalbare manier meteen gebruik maken van uw nieuwe bezit!

Onze scootmobiel modellen

Bij ZHON Zorgwinkel vindt u verschillende modellen die zo allemaal hun eigen pluspunten hebben. 

Hoe gaat scootmobiel lease in zijn werk

Wij werken samen met ScooterFlex, zo kunt u direct de eigenaar van uw nieuwe scootmobiel zijn en deze in 36, 48, 60 of 72 maanden aflossen. Bestellen is heel eenvoudig, u kiest een scootmobiel. Na het invullen van de lease aanvraag wordt uw bestelling door ons verwerkt.

Goed om te weten

U betaalt geen administratie en afsluitkosten, Tussendoor een keer extra boetevrij aflossen behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard kunt de lease aanvraag ook bij ons in de showroom regelen! Tip: voorkom wachten door van te voren een afspraak te maken.

Vraag de scootmobiel lease direct online aan:

  • Vul uw aanvraag voor lease aan via het volgende formulier;
  • Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u een vrijblijvende offerte per post;
  • U verzamelt de benodigde stukken en stuurt dit samen met de getekende offerte in de antwoordenvelop terug;
  • Na goedkeuring wordt de scootmobiel zsm op uw naam gezet,
  • Daarna kunt u genieten van uw nieuwe scootmobiel!

 


ZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollators, rolstoelen, hoog-laag bedden, scootmobielen, looprekken, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een online shop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke ±200m2 grote showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid gebruikte hulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators. Dus check met regelmaat onze website.

ZHON Zorgwinkel

Sint Odulphusstraat 2a / Hoofdstraat 18d

5682AB, Best, Nederland

0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl - www.staopstoel-specialist.nl

 

© 2015 - 2023 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel