Trapliften

Traplift met (meerdere) bochten

Artikelnummer: Traplift met meerdere bochten
Vorige Artikel 2 van 2

Trapliften voor een trap met (meerdere) bochten

Trapliften met bochten zijn er in vormen en maten. Onze voorraad is groot, daarom hebben we voor vrijwel elke trap met bochten een passende traplift. Een of meer bochten, binnenbocht en buitenbocht. Zelfs wenteltrappen.

Een traplift met bochten kan langs de binnenbocht of de buitenbocht van uw trap lopen. De meeste mensen kiezen als het even kan voor eentje langs de binnenbocht. Dan loopt de lift dus langs het smalste gedeelte van de trap en blijft het brede gedeelte van de treden vrij voor traplopers. Bij een traplift die langs de buitenbocht loopt blijft bij de meeste trappen echt een klein stukje over. Een traplift langs de buitenzijde is vaak wel iets voordeliger.

Onze adviseurs komen graag bij u langs om uw trap te bekijken en de mogelijkheden met u door te nemen. U ontvangt dan meteen een vrijblijvende offerte.

  • Draaibare stoel
  • Volledig verstel- en opklapbaar
  • Afstandbediening
  • Eenvoudige joystick bediening

Door te kiezen voor een gebruikte traplift in plaats van een nieuwe, kunt u al snel duizenden euro’s besparen. Bijvoorbeeld: een nieuwe traplift voor een rechte trap kost gemiddeld tussen de € 2.630 en € 5.399. Een gebruikte heeft u van € 1.690 tot zo’n € 2.890. Zo bespaart u maximaal € 3.709 door te kiezen voor een gebruikte traplift voor een rechte trap. Door bij Smienk te kiezen voor een tweedehands traplift met bochten kunt u zelfs tot € 7.990 besparen.

Rechte trap

StaatPrijs
Nieuw€ 2.630 – € 5.399
Gebruikt€ 1.690 – € 2.890

 

Trap met bocht(en)

StaatPrijs
Nieuw€ 5.095 – € 10.580
Gebruikt€ 2.590 – € 6.000

 

Zoals gezegd zijn trapliften met bochten er in veel modellen. Elk A-merk heeft meerdere modellen met allemaal verschillende opties. Onze adviseurs vergelijken die graag met u. Zo is de TKE Flow ideaal omdat de draaihoek van het stoeltje bij elke bocht kan worden ingesteld en heeft de Otolift Air het voordeel dat de trap goed te belopen blijft ondanks dat de traplift langs de binnenbocht loopt.


Heeft u een vraag?

Heeft u hulp nodig met het maken van uw keuze? Weet u niet of u moet kopen of huren? Of weet u niet welk type traplift u nodig heeft?
Neem gerust contact op met onze klantenservice en bel 0499-377173. We staan u graag te woord.

Garantie en garantie verlengen

Als uw traplift is gemonteerd gaat de garantieperiode van een jaar van start. Wanneer er jaarlijks onderhoud aan de traplift wordt uitgevoerd wordt de garantie opnieuw met een jaar verlengd. Dit geldt voor de gehele levensduur van de traplift. Ongeacht hoe oud hij is. Dat is niet bij elke trapliftleverancier hetzelfde, iets om goed na te vragen.

Levertijd traplift

De gemiddelde levertijd die wij hanteren ligt tussen de 2 en 3 weken na het plaatsen van de order. De adviseur en daarna de afdeling orderverwerking houdt u op de hoogte van de actuele levertijden. In noodgevallen is het mogelijk om veel sneller een traplift te plaatsen. Het kan zelfs binnen 48 uur als dat moet.

Welke traplift is geschikt voor mij?

Misschien heeft u al een goed idee van het soort traplift dat u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld een rechte trap heeft, dan is dat een uitgemaakte zaak – hoewel er ook dan nog genoeg te kiezen is: het merk, het model en de opties die u wilt.

Het wordt anders als die rechte trap, boven of onder, weinig ruimte heeft voor het stoeltje. Of wanneer u een trap heeft met een bordes en enkele bochten. Misschien wilt u een traplift over meerdere verdiepingen hebben? In deze gevallen is een maatwerkadvies wel zo fijn.

Gebruikersgewicht voor een traplift

Normale trapliften hebben meestal een draagvermogen van maximaal 125 kilo, maar er bestaan alternatieven die veilig tot 170 kg kunnen dragen. Het design van deze liften is aangepast en de stoel kan worden voorzien van een langere en bredere zitting voor extra comfort. Installatie van een traplift voor mensen met overgewicht vereist geen speciale bouwkundige aanpassingen, maar de trap moet breed genoeg zijn. De trapliften die een hoger gewicht aankunnen zijn namelijk vrijwel altijd de liften die langs de buitenbocht lopen.

Over onze A-Merken

De tweedehands trapliften van deze A-merken worden volledig vernieuwd en verkocht met garantie. Wij verkopen trapliften van TKE (voorheen ThyssenKrupp), Otolift, Handicare, Stannah en Acorn.

Onderhoud

U beslist zelf of u jaarlijks een losse onderhoudsbeurt bij ons aanvraagt of kiest voor het gemak van het Zekerheidsplan. Met dit Zekerheidsplan betaalt u nooit voorrijdkosten, uren of onderdelen* en geniet u van 24/7 kosteloze service en standaard jaarlijks onderhoud voor een vast bedrag per maand. Of kies een van de andere twee pakketten: het Pechhulppakket of het Onderhoudspakket.

Welke service kan ik verwachten?

Uiteraard houdt de service niet op nadat uw traplift is geplaatst. Op uw traplift zit een standaard garantie periode. Ook buiten de garantieperiode blijven wij service verlenen. Onze partner Smienk beschikt over een eigen team van servicemonteurs. In geval van storing is één van onze monteurs binnen 48 uur ter plaatse. Kunt u echt niet zonder uw traplift? Speciaal voor u bieden wij een spoedservice. 24/7 bereikbaar en binnen 3 uur een monteur ter plaatse. 


 

 


ZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollatorsrolstoelenscootmobielenstaopstoelen en relaxfauteuils, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neem contact op en wij gaan uw helpen.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid gebruikte hulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators, maar ook mooie actie's en showroommodellen. Dus check met regelmaat onze website bij SUPERDEALSde Sta-op-stoel Specialist van Best & omstreken.

Op uw gemak testen, geen agressieve verkoop, maar degelijk advies met de daarbij horende service. Van een handbediende relaxtfauteuil tot een moderne sta-op stoel met alle gemakken voorzien. Betaalbare senioren relaxstoelen. Wilt u een op maat bank bij uw stoel? Geen probleem bij ons. 

Bij De Staopstoel-Specialist bent u op het juiste adres voor een seniorenstoel met opstahulp.

Maar ook voor een heerlijke  klassiek of moderne relaxfauteuil zonder een sta-op hulp. Enkel de beste merken zoals Doge-CollectionHukla DS-Meubelen waar kwaliteit en service voorop staat zoals bij de Staopstoel-Specialist ✔️

Uw handbediening, accu of motor kapot van uw Doge-CollectionHukla DS-Meubelen?

De staopstoel-specialist kan u helpen met de levering of plaatsing van het nieuwe onderdeel. Neem contact met onze servicedienst.


ZHON Zorgwinkel | De StaOpStoel Specialist

Klik hier voor de adresgegevens van onze showroom >

Best, Nederland

Klantenservice: 0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl - www.staopstoel-specialist.nl - www.druppelbril.nl - www.comfortstoel.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Check de contactpagina voor gewijzigde openingstijden tijdens speciale en/of nationale feestdagen

 

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel