Sorteer op

Opvouwbaar

Opvouwbare compacte Scootmobielen

Opvouwbaar, compact en handig om mee te nemen

Op reis of tijdens een gezellig uitje wilt u natuurlijk graag mobiel zijn. Geen probleem met een opvouwbare scootmobiel. Deze scootmobielen zijn opvouwbaar en neemt u namelijk net zo makkelijk mee in de auto als in de trein. U kunt deze scootmobielen geheel inklappen, of in 5 delen uit elkaar halen, dit is vaak met 1 hand te doen en dus voor iedereen demontabel. En eenmaal thuis klapt u de scootmobiel eenvoudig in en neemt hij nauwelijks ruimte in. Blijf mobiel en zelfstandig en geniet van de dingen die u altijd al zo leuk vond om te doen. Het kan allemaal dankzij met een opvouwbare en inklapbare scootmobiel.

De opvouwbare compacte scootmobielen

Heeft u geen probleem met korte stukjes lopen, maar zijn langere afstanden lastiger? Dan is een opvouwbare scootmobiel echt iets voor u. Daarmee blijft u onderweg net zo mobiel als thuis met een scootmobiel. Onze opvouwbare scootmobielen zijn eenvoudig in te klappen en nemen nauwelijks ruimte in, kortom zeer mobiel. Ze zijn compact en licht van gewicht, rijden op wandelsnelheid en hebben een kleine draaicirkel. Gaat u geregeld op pad, maar legt u geen grote afstanden af? Dan is een inklapbare scootmobiel de juiste keuze.

Keuzes en merken

ZHON heeft een ruim assortiment aan opvouwbare compacte scootmobielen. U maakt de keuze met uw wensen en budget. Wij verzorgen de levering en service die u van ons verwacht, en gewend bent.

Wij helpen u graag met uw keuze. Maak gerust een afspraak met ons in onze zorgwinkel in Best.

 

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel