Zorgwinkel in uw regio

ZHON Zorgwinkel is gevestigd in het hartje van Best.

Natuurlijk zijn wij zeer actief in de regio’s om Best heen zoals, Son & Breugel, Sint-Oederode, Oirschot, Eindhoven, Boxtel, Eersel, Veldhoven, Middelbeers, Westelbeers, Oostelbeers, Liempde, Oisterwijk, Waalre, Schijndel, Nuenen, Veghel.

In deze regio’s kunt u dezelfde kracht eerlijkheid service en kwaliteit verwachten als in Best.

U kunt terecht voor particuliere aankoop van duizenden ADL hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een toilet-verhoger, douchebeugels, fietstrainers, kous-aantrekhulpen, en loopkrukken, waarvan wij een grote voorraad hebben. Hebben wij het even niet op voorraad dan bestellen wij het direct en is het in een paar dagen in huis.

Zoekt u een rollator, rolstoel, scootmobiel, badlift, sta-op stoel op maat, een zorgbed of andere mobiliteits hulpmiddelen? Kom dan eens naar onze showroom in Best waar wij samen met u zonder agressieve verkoop tot een passend mobiliteits-hulpmiddel kunnen komen,

Bent u niet in de gelegenheid om naar Best te komen?

Wij lossen dat op. Neem contact op met ons om een afspraak te maken. Onze medewerkers helpen u graag.

Wij bieden u een eigen bezorg- en servicedienst die zich aan afspraken houden en u de uitleg geven die bij de hulpmiddelen horen.

Wilt u liever huren?

Staat er een operatie in de planning en dient u krukken in huis te hebben? Bij ons huurt u voor weinig per week loopkrukken met ergonomische handgrepen.

Wilt u een dagje of weekje weg en zou een rolstoel of rollator wel een uitkomst zijn? Wij verhuren tegen een kleine vergoeding een rolstoel of rollator.

Kom eens gezellig naar onze sfeervolle winkel in Best, de koffie staat klaar.


ZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollatorsrolstoelenscootmobielenstaopstoelen en relaxfauteuils, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neem contact op en wij gaan uw helpen.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid gebruikte hulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators, maar ook mooie actie's en showroommodellen. Dus check met regelmaat onze website bij SUPERDEALSde Sta-op-stoel Specialist van Best & omstreken.

Op uw gemak testen, geen agressieve verkoop, maar degelijk advies met de daarbij horende service. Van een handbediende relaxtfauteuil tot een moderne sta-op stoel met alle gemakken voorzien. Betaalbare senioren relaxstoelen. Wilt u een op maat bank bij uw stoel? Geen probleem bij ons. 

Bij De Staopstoel-Specialist bent u op het juiste adres voor een seniorenstoel met opstahulp.

Maar ook voor een heerlijke  klassiek of moderne relaxfauteuil zonder een sta-op hulp. Enkel de beste merken zoals Doge-CollectionHukla DS-Meubelen waar kwaliteit en service voorop staat zoals bij de Staopstoel-Specialist !

Uw handbediening, accu of motor kapot van uw Doge-CollectionHukla DS-Meubelen?

De staopstoel-specialist kan u helpen met de levering of plaatsing van het nieuwe onderdeel. Neem contact met onze servicedienst.


ZHON Zorgwinkel | De StaOpStoel Specialist

Klik hier voor de adresgegevens van onze showroom >

Best, Nederland

Klantenservice: 0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl - www.staopstoel-specialist.nl - www.druppelbril.nl - www.comfortstoel.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Check de contactpagina voor gewijzigde openingstijden tijdens speciale en/of nationale feestdagen

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel