in Breugel

Hulpmiddelen-specialist van Breugel

U woont in Breugel  en op zoek naar een hulpmiddelen?

Bij ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) helpen wij u graag met een passende oplossing naar het juiste hulpmiddel.

ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) is een specialist in verkoop en huur van hulpmiddelen.

In onze sfeervolle showroom nodigen wij u graag uit waar onze medewerkers u graag helpen.

Ook in Breugel  garanderen wij u de bekende service en garantie’s.

Bezorgen is ook geen enkel probleem in Breugel  en omstreken.

Rollators in Breugel ?

Bent u op zoek naar een nieuwe rollator in Breugel ? Bij ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) hebben wij een ruime keus in enkel de beste rollators. Merken zoals Topro, Gemino, Excel, Thuasne Quatro, Rollz, Handycare, Dolomite, Invacare, Nexus. Tevens bieden wij voor al deze merken de bijpassende accessoires. Ook kunt u voor de onderhoud en garantie bij ons terecht.

Toe aan een heerlijke relax of opstastoel in Breugel ?

ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) staat ook bekend als “de Sta Op Stoel Specialist”. In onze showroom heeft u een ruime keus aan klassieke en moderne staop-stoelen. Door de vele mogelijkheden van onze stoelen kunnen wij u de sta-op stoel van uw keus leveren. Vele keus in kleur, leer en stofsoorten zodat het straks perfect bij uw huidige interieur past. Door de mogelijkheid van 3 jaar All-In-House Service zit u de komende jaren er heerlijk bij. Wij komen uiteraard uw nieuwe relaxfauteuil thuisbezorgen in Breugel  waarbij u een goede uitleg krijgt van onze bezorgdienst.

De scootmobiel die bij u past vind u bij ZHON Zorgwinkel Breugel . (gevestigd in Best)

In onze showroom heeft u een ruime keus aan nieuwe en gebruikte scootmobielen. Samen met u gaan we onder het genot van een bakje koffie of thee bekijken welke scootmobiel het beste bij u past. Van snelle 3 wielers tot compacte opvouwbare 4 wielers. U zult straks heerlijk kunnen genieten van een scootmobiel-rit in Breugel . Zoals u van ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) gewend bent, zorgen wij voor uw verzekering, een pechhulpdienst, reparatie’s, schadeherstel en eventuele passende aanpassingen of accessoires voor uw scootmobiel.

Uitlenen / huren in Breugel ?

ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) is ook uw huurpartner voor hulpmiddelen. Doordat uitlenen vaak beloofd wordt door andere partijen, en niet kunnen nakomen, kunt u bij ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) wel terecht voor huur van bijvoorbeeld loop-krukken, rolstoelen, rollators, en scootmobielen. Neem gerust contact met ons op en reserveer uw huur-hulpmiddel.

ADL Hulpmiddelen in Breugel ?

Kleine handige ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) hulpmiddelen zijn er ontzettend veel te verkrijgen, ook in Breugel . Via de grootste en beste leveranciers van deze hulpmiddelen kunnen wij u vast helpen om alle dagelijkse ongemakken een stukje makkelijker te maken door deze hulpmiddelen. Op onze website vindt u een groot assortiment van deze hulpmiddelen. Staat uw ADL hulpmiddel er niet bij? Neem gerust contact op met ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best).

Bad & douche hulpmiddelen in Breugel ?

Een aanpassing in uw bad, toilet of douche kan op vele manieren. Bij ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) hebben wij een zeer groot assortiment van deze middelen. Van een douchekrukje tot toiletbeugels of douchebeugels. Een staop-stoel voor in bad? Bij ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) hebben wij de juiste oplossing zodat u weer kan genieten van een heerlijk bad. Liever uw bad, douche of toilet hulpmiddel geplaatst? Dat is geen probleem. De servicedienst van ZHON Zorgwinkel Breugel  (gevestigd in Best) bieden u de mogelijkheid om uw aangekochte artikelen te plaatsen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheid.

 

Wij nodigen u graag uit in onze showroom.

 

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 / 17:00 uur.

Buiten openingstijden op afspraak ook mogelijk.

U vindt ons op de:

Sint Odulphusstraat 2a in Best

(achter cafe de ambacht, vroeger blauw boerke genoemd)

of op:

Hoofdstraat 18d in Best

(langs de Kruidvat het pad in daar vind u onze showroom)

 

Liever eerst iemand spreken of een afspraak maken?

Klantenservice: 0499-377173

 

 

De Staopstoel-Specialist

Duim omhoog voor ZHON

Duim omhoog voor ZHON

Laat een beoordeling achter op onze Facebookpagina

© 2015 - 2021 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel