Verzekering

SCOOTMOBIEL VERZEKERING

Wanneer u de weg op gaat, wilt u dat dit zo veilig mogelijk verloopt.
Mocht er nou toch iets gebeuren, dan zit u met onze scootmobiel verzekering goed.
Naast het feit dat een scootmobiel verzekering rust geeft, is het ook wettelijk verplicht.

Een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekering is verplicht voor alle elektrisch- of motorisch aangedreven invalidenvoertuigen. Deze verzekering eindigt iedere jaar op 30 april, maar kan op elke gewenste datum ingaan. Op 1 mei moet het voertuig dan weer opnieuw verzekerd worden.

Bij de scootmobielverzekering hoort een verzekeringsplaatje, waarop onder andere het jaar van de verzekering vermeld staat. Dit plaatje moet zichtbaar achterop de scootmobiel gemonteerd zijn. U krijgt dit plaatje na het afsluiten van de verzekering in onze winkel of deze wordt toegestuurd. Uitsluitend minder valide gebruikers komen voor deze verzekering in aanmerking.

WA- scootmobiel verzekering

De Nederlandse wet schrijft namelijk voor dat iedere scootmobiel verzekerd dient te zijn voor minimaal Wettelijke Aansprakelijkheid (WA).

Bij ZHON Zorgwinkel heeft u geen eigen risico bij schade welke vergoed wordt door de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering!

  • Een WA-verzekering voor € 43,00 per jaar *(van 1 mei t/m 31 april)(excl. assurantie belasting)
  • Gemakkelijk uit te breiden met Casco-dekking
  • Geen eigen risico bij schade aan derden
  • Na aanmelden bent u direct verzekerd en kunt u rijden

* excl. assurantie belasting

Aanvullende Casco-dekking **

Wilt u ook verzekerd zijn voor diefstal van uw scootmobiel? Dan is de aanvullende casco-dekking een goede keus. WA + Casco-dekking verzekerd u van dekking tegen onder andere diefstal en schade bij aanrijding aan uw eigen scootmobiel.

Wat kost een Casco dekking extra?

Nieuwwaarde scootmobielJaartarief *
tot € 2000,-± € 110,- *
tot € 2500,-± € 198,- *
tot € 3000,-± € 216,- *
tot € 3500,-± € 234,- *
tot € 4000,-± € 252,- *
tot € 4500,-± € 270,- *
tot € 5000,-± € 288,- *
tot € 5500,-± € 306,- *
tot € 6000,-± € 324,- *
tot € 6500,-± € 342,- *
tot € 7000,-± € 360,- *
tot € 7500,-± € 378,- *
tot € 8000,-± € 396,- *
tot € 8500,-± € 414,- *
tot € 9000,-± € 432,- *

* excl. assurantie belasting 

** eigen risico € 200,-

Verzeker uw scootmobiel ook bij ZHON Zorgwinkel. Dan profiteert u niet alleen van een zeer uitgebreide dekking, maar u bent ook verzekerd van deskundige medewerkers. Naast een voordelige verzekering en een mogelijkheid van hulp bij pech onderweg, kunt u bij ZHON Zorgwinkel uw scootmobiel ook vakkundig laten repareren, keuren en onderhouden.

Officieel bemiddelaar

De medewerkers van ZHON Zorgwinkel zijn gedplomeerde bemiddelaars voor Scootmobiel verzekeringen van ENRA Verzekeringen. 

U bent gegarandeert van een perfecte bemiddeling met mogelijkheden door deskundige medewerkers.

Bekijk hier ook de algemene voorwaarden van de scootmobiel verzekering.


Onderhoudbeurt & Service

Net als een auto heeft uw scootmobiel een jaarlijkse onderhoudsbeurt (APK) nodig. Belangrijk dat u deze laat uitvoeren door een erkende onderhoudsmonteur zoals bij ZHON Zorgwinkel.  Tevens kunt u terecht bij ons voor uw schade herstel van uw scootmobiel.


Pechhulp dienst voor scootmobielen

De pechhulpdienst voor scootmobielen is voor iedereen met een scootmobiel. Ben je onderweg en krijg je te maken met pech aan je scootmobiel, dan bent u voor een klein bedrag per jaar verzekerd van pechhulp onderweg.ZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollatorsrolstoelenscootmobielenstaopstoelen en relaxfauteuils, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neem contact op en wij gaan uw helpen.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid gebruikte hulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators, maar ook mooie actie's en showroommodellen. Dus check met regelmaat onze website bij SUPERDEALSde Sta-op-stoel Specialist van Best & omstreken.

Op uw gemak testen, geen agressieve verkoop, maar degelijk advies met de daarbij horende service. Van een handbediende relaxtfauteuil tot een moderne sta-op stoel met alle gemakken voorzien. Betaalbare senioren relaxstoelen. Wilt u een op maat bank bij uw stoel? Geen probleem bij ons. 

Bij De Staopstoel-Specialist bent u op het juiste adres voor een seniorenstoel met opstahulp.

Maar ook voor een heerlijke  klassiek of moderne relaxfauteuil zonder een sta-op hulp. Enkel de beste merken zoals Doge-CollectionHukla DS-Meubelen waar kwaliteit en service voorop staat zoals bij de Staopstoel-Specialist !

Uw handbediening, accu of motor kapot van uw Doge-CollectionHukla DS-Meubelen?

De staopstoel-specialist kan u helpen met de levering of plaatsing van het nieuwe onderdeel. Neem contact met onze servicedienst.


ZHON Zorgwinkel | De StaOpStoel Specialist

Klik hier voor de adresgegevens van onze showroom >

Best, Nederland

Klantenservice: 0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl - www.staopstoel-specialist.nl - www.druppelbril.nl - www.comfortstoel.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Check de contactpagina voor gewijzigde openingstijden tijdens speciale en/of nationale feestdagen

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel