in Sint-Oedenrode

Hulpmiddelen-specialist van Sint Oedenrode

U woont in Sint Oedenrode  en op zoek naar een hulpmiddelen?

Bij ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) helpen wij u graag met een passende oplossing naar het juiste hulpmiddel.

ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) is een specialist in verkoop en huur van hulpmiddelen.

In onze sfeervolle showroom nodigen wij u graag uit waar onze medewerkers u graag helpen.

Ook in Sint Oedenrode  garanderen wij u de bekende service en garantie’s.

Bezorgen is ook geen enkel probleem in Sint Oedenrode  en omstreken.

Rollators in Sint Oedenrode ?

Bent u op zoek naar een nieuwe rollator in Sint Oedenrode ? Bij ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) hebben wij een ruime keus in enkel de beste rollators. Merken zoals Topro, Gemino, Excel, Thuasne Quatro, Rollz, Handycare, Dolomite, Invacare, Nexus. Tevens bieden wij voor al deze merken de bijpassende accessoires. Ook kunt u voor de onderhoud en garantie bij ons terecht.

Toe aan een heerlijke relax of opstastoel in Sint Oedenrode ?

ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) staat ook bekend als “de Sta Op Stoel Specialist”. In onze showroom heeft u een ruime keus aan klassieke en moderne staop-stoelen. Door de vele mogelijkheden van onze stoelen kunnen wij u de sta-op stoel van uw keus leveren. Vele keus in kleur, leer en stofsoorten zodat het straks perfect bij uw huidige interieur past. Door de mogelijkheid van 3 jaar All-In-House Service zit u de komende jaren er heerlijk bij. Wij komen uiteraard uw nieuwe relaxfauteuil thuisbezorgen in Sint Oedenrode  waarbij u een goede uitleg krijgt van onze bezorgdienst.

De scootmobiel die bij u past vind u bij ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode . (gevestigd in Best)

In onze showroom heeft u een ruime keus aan nieuwe en gebruikte scootmobielen. Samen met u gaan we onder het genot van een bakje koffie of thee bekijken welke scootmobiel het beste bij u past. Van snelle 3 wielers tot compacte opvouwbare 4 wielers. U zult straks heerlijk kunnen genieten van een scootmobiel-rit in Sint Oedenrode . Zoals u van ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) gewend bent, zorgen wij voor uw verzekering, een pechhulpdienst, reparatie’s, schadeherstel en eventuele passende aanpassingen of accessoires voor uw scootmobiel.

Uitlenen / huren in Sint Oedenrode ?

ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) is ook uw huurpartner voor hulpmiddelen. Doordat uitlenen vaak beloofd wordt door andere partijen, en niet kunnen nakomen, kunt u bij ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) wel terecht voor huur van bijvoorbeeld loop-krukken, rolstoelen, rollators, en scootmobielen. Neem gerust contact met ons op en reserveer uw huur-hulpmiddel.

ADL Hulpmiddelen in Sint Oedenrode ?

Kleine handige ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) hulpmiddelen zijn er ontzettend veel te verkrijgen, ook in Sint Oedenrode . Via de grootste en beste leveranciers van deze hulpmiddelen kunnen wij u vast helpen om alle dagelijkse ongemakken een stukje makkelijker te maken door deze hulpmiddelen. Op onze website vindt u een groot assortiment van deze hulpmiddelen. Staat uw ADL hulpmiddel er niet bij? Neem gerust contact op met ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best).

Bad & douche hulpmiddelen in Sint Oedenrode ?

Een aanpassing in uw bad, toilet of douche kan op vele manieren. Bij ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) hebben wij een zeer groot assortiment van deze middelen. Van een douchekrukje tot toiletbeugels of douchebeugels. Een staop-stoel voor in bad? Bij ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) hebben wij de juiste oplossing zodat u weer kan genieten van een heerlijk bad. Liever uw bad, douche of toilet hulpmiddel geplaatst? Dat is geen probleem. De servicedienst van ZHON Zorgwinkel Sint Oedenrode  (gevestigd in Best) bieden u de mogelijkheid om uw aangekochte artikelen te plaatsen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheid.

 

Wij nodigen u graag uit in onze showroom.

 

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 / 17:00 uur.

Buiten openingstijden op afspraak ook mogelijk.

U vindt ons op de:

Sint Odulphusstraat 2a in Best

(achter cafe de ambacht, vroeger blauw boerke genoemd)

of op:

Hoofdstraat 18d in Best

(langs de Kruidvat het pad in daar vind u onze showroom)

 

Liever eerst iemand spreken of een afspraak maken?

Klantenservice: 0499-377173

 

 

De Staopstoel-Specialist

Duim omhoog voor ZHON

Duim omhoog voor ZHON

Laat een beoordeling achter op onze Facebookpagina

© 2015 - 2021 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel