Onderhoud - Schade-herstel

Onderhoud - Service - Schade herstel

Onderhoudbeurt & Service

Net als een auto heeft uw scootmobiel een jaarlijkse onderhoudsbeurt (APK) nodig. Belangrijk dat u deze laat uitvoeren door een erkende onderhoudsmonteur zoals in ZHON Zorgwinkel.  

Wij bekijken de onderstaande punten en zullen na overleg met u de belangrijke punten repareren of vervangen. (wij voeren enkel reparatie's uit in overleg met u!)

Punten die wij bekijken bij een onderhoudsbeurt

  • Scheurtjes en slijtage en spanning aan/van uw banden.
  • Smeren van alle beweegbare onderdelen.
  • Het vermogen van uw accu`s controleren.
  • Speling op het stuurkolom.
  • De verlichting en signalering.
  • Alle electrische onderdelen op corrosie
  • Aantoonbaar maken van de scootmobiel
  • Schade's aan kappen

Wilt u ook een onderhoudsbeurt afspreken voor uw scootmobiel bij ZHON Zorgwinkel in Best?

Dat kan. Bel onze klantenservice op 0499-377173 of kom langs in onze winkel. We plannen dan samen de onderhoudsbeurt in. Wilt u dat wij de scootmobiel komen ophalen? Dat kan tegen geringe kosten, zo hoeft u niet van huis.

Schade herstel

Natuurlijk kan het gebeuren dat u onverwachts schade rijd met uw scootmobiel. Belangrjkste is dat u niks mankeerd, maar ook dat uw scootmobiel weer gerepareerd wordt zodat u weer veilig op weg kunt. 

ZHON Zorgwinkel heeft erkende schade-reparateurs in dienst die uw schade weer netjes in orde kunnen maken. Wij kunnen de scootmobiel bij schade komen ophalen. In de werkplaats zal een schade rapport worden opgesteld waarbij wij alle mogelijkheden van reparatie zullen voorstellen. Indien uw scootmobiel CASCO verzekerd is dient u op uw schadeformulier aan te geven dat uw scootmobiel bij ZHON Zorgwinkel dient te worden hersteld. Na een rapport en contact met een expert zal worden vastgesteld of de schade gemaakt mag/kan worden. Daarna gaan we over tot herstel. Uiteraard wordt de scootmobiel na herstel weer netjes thuis gebracht.

Bij schade die niet verzekerd is kunnen wij u vaak ook een goede oplossing vinden zodat u weer veilig op weg kunt.

Bel ons: 0499-377173


Is uw scootmobiel al goed verzekert?

Sluit dan voor maar een klein bedrag per jaar een WA verzekering af bij ZHON Zorgwinkel, of bekijk de mogelijkheden voor een CASCO (All-Risk) Verzekering


Pechhulp dienst voor scootmobielen

De pechhulpdienst voor scootmobielen is voor iedereen met een scootmobiel. Ben je onderweg en krijg je te maken met pech aan je scootmobiel, dan bent u voor een klein bedrag per jaar verzekerd van pechhulp onderweg.ZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollators, rolstoelen, hoog-laag bedden, scootmobielen, looprekken, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een online shop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke ±200m2 grote showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid gebruikte hulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators. Dus check met regelmaat onze website.

 

ZHON Zorgwinkel

Sint Odulphusstraat 2a

5682AB, Best, Nederland

0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl

 

© 2015 - 2023 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel