Onderhoud - Schade-herstel

Onderhoud - Service - Schade herstel

Onderhoudbeurt & Service

Net als een auto heeft uw scootmobiel een jaarlijkse onderhoudsbeurt (APK) nodig. Belangrijk dat u deze laat uitvoeren door een erkende onderhoudsmonteur zoals in ZHON Zorgwinkel.  

Wij bekijken de onderstaande punten en zullen na overleg met u de belangrijke punten repareren of vervangen. (wij voeren enkel reparatie's uit in overleg met u!)

Punten die wij bekijken bij een onderhoudsbeurt

  • Scheurtjes en slijtage en spanning aan/van uw banden.
  • Smeren van alle beweegbare onderdelen.
  • Het vermogen van uw accu`s controleren.
  • Speling op het stuurkolom.
  • De verlichting en signalering.
  • Alle electrische onderdelen op corrosie
  • Aantoonbaar maken van de scootmobiel
  • Schade's aan kappen

Wilt u ook een onderhoudsbeurt afspreken voor uw scootmobiel bij ZHON Zorgwinkel in Best?

Dat kan. Bel onze klantenservice op 0499-377173 of kom langs in onze winkel. We plannen dan samen de onderhoudsbeurt in. Wilt u dat wij de scootmobiel komen ophalen? Dat kan tegen geringe kosten, zo hoeft u niet van huis.

Schade herstel

Natuurlijk kan het gebeuren dat u onverwachts schade rijd met uw scootmobiel. Belangrjkste is dat u niks mankeerd, maar ook dat uw scootmobiel weer gerepareerd wordt zodat u weer veilig op weg kunt. 

ZHON Zorgwinkel heeft erkende schade-reparateurs in dienst die uw schade weer netjes in orde kunnen maken. Wij kunnen de scootmobiel bij schade komen ophalen. In de werkplaats zal een schade rapport worden opgesteld waarbij wij alle mogelijkheden van reparatie zullen voorstellen. Indien uw scootmobiel CASCO verzekerd is dient u op uw schadeformulier aan te geven dat uw scootmobiel bij ZHON Zorgwinkel dient te worden hersteld. Na een rapport en contact met een expert zal worden vastgesteld of de schade gemaakt mag/kan worden. Daarna gaan we over tot herstel. Uiteraard wordt de scootmobiel na herstel weer netjes thuis gebracht.

Bij schade die niet verzekerd is kunnen wij u vaak ook een goede oplossing vinden zodat u weer veilig op weg kunt.

Bel ons: 0499-377173


Is uw scootmobiel al goed verzekert?

Sluit dan voor maar een klein bedrag per jaar een WA verzekering af bij ZHON Zorgwinkel, of bekijk de mogelijkheden voor een CASCO (All-Risk) Verzekering


Pechhulp dienst voor scootmobielen

De pechhulpdienst voor scootmobielen is voor iedereen met een scootmobiel. Ben je onderweg en krijg je te maken met pech aan je scootmobiel, dan bent u voor een klein bedrag per jaar verzekerd van pechhulp onderweg.ZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollatorsrolstoelenscootmobielenstaopstoelen en relaxfauteuils, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neem contact op en wij gaan uw helpen.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid gebruikte hulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators, maar ook mooie actie's en showroommodellen. Dus check met regelmaat onze website bij SUPERDEALSde Sta-op-stoel Specialist van Best & omstreken.

Op uw gemak testen, geen agressieve verkoop, maar degelijk advies met de daarbij horende service. Van een handbediende relaxtfauteuil tot een moderne sta-op stoel met alle gemakken voorzien. Betaalbare senioren relaxstoelen. Wilt u een op maat bank bij uw stoel? Geen probleem bij ons. 

Bij De Staopstoel-Specialist bent u op het juiste adres voor een seniorenstoel met opstahulp.

Maar ook voor een heerlijke  klassiek of moderne relaxfauteuil zonder een sta-op hulp. Enkel de beste merken zoals Doge-CollectionHukla DS-Meubelen waar kwaliteit en service voorop staat zoals bij de Staopstoel-Specialist !

Uw handbediening, accu of motor kapot van uw Doge-CollectionHukla DS-Meubelen?

De staopstoel-specialist kan u helpen met de levering of plaatsing van het nieuwe onderdeel. Neem contact met onze servicedienst.


ZHON Zorgwinkel | De StaOpStoel Specialist

Klik hier voor de adresgegevens van onze showroom >

Best, Nederland

Klantenservice: 0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl - www.staopstoel-specialist.nl - www.druppelbril.nl - www.comfortstoel.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Check de contactpagina voor gewijzigde openingstijden tijdens speciale en/of nationale feestdagen

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel