Wij zijn ZHON

ZHON Zorgwinkel & Sde ta-op Stoel Specialist naar pand hoek Hoofdstraat/Kerkstraat

Een fraaie uitstraling, ruim en vooral veel overzichtelijker

Met ingang van het nieuwe jaar betrekt de ZHON Zorgwinkel & de Sta-op Stoel Specialist een ruim pand aan de Hoofdstraat 36. De opening is van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur. Het pand, waarin voorheen een apotheek was gevestigd, op de hoek Hoofdstraat/Kerkstraat, is een ideale locatie. Een fraaie uitstraling, ruim en vooral veel overzichtelijker. Het assortiment van de ZHON Zorgwinkel & de Sta-op Stoel Specialist komt in de nieuwe ruimte veel beter tot zijn recht. De sta-op-stoelen staan bijvoorbeeld opgesteld in huiselijke zitjes zodat ze goed uitgeprobeerd kunnen worden en gebruikers een perfect beeld krijgen van de mogelijkheden.

Door Theo Louwers

Patrick Schmidt, sinds 2016 eigenaar van ZHON, prijst zich gelukkig met de verhuizing. “Tot nu toe zaten wij, bij wijze van spreken, weggedrukt achter de panden aan de Hoofdstraat. Nu wij de beschikking hebben over het pand van de voormalige apotheek zitten wij op een zichtlocatie. Er komen veel passanten voorbij. Bovendien hebben wij nu ruimte genoeg. Wij kunnen klanten beter ontvangen, wij hebben veel meer magazijnruimte en een ruimte waar wij producten kunnen inpakken. En er zijn meer parkeerplekken in de buurt. Via een automatische deur hebben onze bezoekers gemakkelijker toegang tot de winkel.”

Sta-op-stoel specialist

ZHON staat mede bekend als sta-op-stoel-specialist. “Wij hebben in de loop der jaren een specialisme ontwikkeld waarmee wij senioren heel goed van advies kunnen dienen. Het is belangrijk dat mensen goed kunnen zitten, maar ook weer zonder veel moeite uit hun stoel kunnen komen. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij iedereen helpen, die op zoek is naar een ideale sta-op-stoel”, zegt Patrick Schmidt. “In de nieuwe winkel presenteren wij meer nieuwe modellen in een huiselijke opstelling.”

Advies

In deze tijd van toenemend aantal ouderen is de behoefte aan specialistische kennis over alle vormen van medische hulpmiddelen van groot belang. “Senioren en anderen die noodgedwongen gebruik moeten maken van hulpmiddelen willen wij een eerlijk advies geven tegen een betaalbare prijs”, zegt Patrick Schmidt. “In de nieuwe showroom kunnen mensen zich laten informeren over wat voor hun het beste is.”
“Het opmeten van mensen die een sta-op stoel zoeken, is een belangrijk vertrekpunt. Mensen moeten goed kunnen zitten. Daarom gaan wij uit van maatwerk. Als we de juiste gegevens in kaart hebben, gaan wij vooral in op de mogelijkheden van de verschillende stoelen en de vele opties, die mogelijk zijn”, zegt Patrick Schmidt. “Door vele leverbare maten, kleuren, stoffen en leersoorten komen wij samen tot een goede beslissing voor de beste prijs. Voor bijna elk budget hebben wij een passend hulpmiddel. Denk aan lende-steunen, hoofdsteunen, enz.”

Assortiment

Sta-op-stoelen zijn slechts een deel van het ruime assortiment van ZHON. In de winkel en online worden ook rollators, diverse soorten rolstoelen, elektrische rolstoelen, scootmobielen en elektrische steppen aangeboden.
Verder heeft ZHON boodschappen-trolleys, looprekken, krukken, gebruikte hulpmiddelen, trapliften en accessoires voor keuken, bad en douche en toilet. Sommige hulpmiddelen zijn ook te huur voor een bepaalde periode, zoals rolstoelen, rollators, krukken en looprekken.

 

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel