per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 38 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Communicatie

Onafhankelijk met onze telefoons voor slechtzienden en slechthorenden

Bent u slechtziend en wilt u uw zelfredzaamheid vergroten? ZHON Zorgwinkel heeft meer dan vijfhonderd visuele hulpmiddelen voor slechtzienden, blinden of mensen met een andere visuele beperking, waaronder telefonie. Dankzij de telefoons wordt het dagelijks leven een stuk gemakkelijker voor u. Alle producten zijn kwalitatief hoogwaardig, waardoor u er altijd op kan rekenen dat u het juiste product aanschaft. 

Telefonie voor slechthorenden en slechtzienden

Met deze handige hulpmiddelen bent u altijd bereikbaar. De apparatuur is voorzien van opvallende, contrasterende cijfers en extra grote druktoetsen. De telefonie is tevens geschikt voor slechthorenden. ZHON Zorgwinkel vindt het erg belangrijk dat u alle telefoons gemakkelijk kunt bedienen. Daarom zijn alle telefoons voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Bent u toch niet tevreden over uw aankoop of wilt u een andere telefoon? U mag uw product altijd retourneren binnen twee weken. Dat is de service van ZHON Zorgwinkel. 

Hier vindt u onze uitgebreide collectie telefonie

U bent op zoek naar een telefoon voor slechthorenden en slechtzienden? Op deze pagina treft u diverse telefoons aan voor slechthorendenen – zienden. Van vaste telefoons tot gsm's. Wilt u een ander product? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment met veel producten die het dagelijks leven makkelijker maken voor slechthorenden en slechtzienden.

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel