per pagina
Sorteer op
    1 - 15 van 22 resultaten
  • 1
  • 2

Scootmobiel onderdelen

Scootmobiel-onderdelen

U hebt de goede scootmobiel, maar jammer genoeg kan er wel eens iets kapot gaan of moet er iets vervangen worden. Het is mogelijk om bij ZHON Zorgwinkel verschillende scootmobiel-onderdelen aan te schaffen. ZHON Zorgwinkel heeft een ruim en divers assortiment vol onderdelen.

Grote diversiteit aan scootmobiel-onderdelen

Een aantal voorbeelden van scootmobiel onderdelen zijn bijvoorbeeld binnen, en buitenbanden, koolborstels, scootmobiel sleutels, accupacks voor uw scootmobiel. Maar ook voor manden, spiegels en contactsloten kunt u bij ZHON Zorgwinkel terecht.

Helaas komt het ook weleens voor dat u uw sleutel kwijtraakt. Geen paniek, Wij hebben een groot aanbod aan reservesleutels van diverse merken en modellen.

De meeste scootmobielen zijn uitgerust met koolborstels. Door overbelasting en door het gebruik van de scootmobiel kunnen de koolborstels slijten. Hoe merkt u nou dat de koolborstels aan vervanging toe zijn? Als uw scootmobiel langzaam remt en schokkering optrekt, als uw scootmobiel de maximale snelheid niet meer haalt, als de motor een schurend geluid maakt kan het te maken hebben met een kapotte koolborstel. Wij leveren de koolborstels van uw merk scootmobiel.

Zonder accu komt uw scootmobiel niet vooruit. Daarom is het belangrijk om de juiste accu te gebruiken in uw mobiel. De accu’s zijn er in verschillende soorten en maten. Wij hebben een grote keuze aan accupacks en andere scootmobiel onderdelen.

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel