in Oisterwijk

Hulpmiddelen-specialist van Oisterwijk

U woont in Oisterwijk en op zoek naar een hulpmiddelen?

Bij ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) helpen wij u graag met een passende oplossing naar het juiste hulpmiddel.

ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) is een specialist in verkoop en huur en lenen van hulpmiddelen.

In onze sfeervolle showroom nodigen wij u graag uit waar onze medewerkers u graag helpen.

Ook voor Oisterwijk garanderen wij u de bekende service en garantie’s.

Rollators in Oisterwijk?

Bent u op zoek naar een nieuwe rollator in Oisterwijk? Bij ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) hebben wij een ruime keus in enkel de beste rollators. Merken zoals ToproGeminoRollz, Dolomite, Invacare, Nexus, Acre, en vele andere merken. Tevens bieden wij voor al deze merken de bijpassende accessoires. Ook kunt u voor de onderhoud, reparatie en garantie bij ons terecht.

Toe aan een heerlijke relax of sta-op-stoel in Oisterwijk?

ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) staat ook bekend als “de Sta Op Stoel Specialist”. In onze showroom heeft u een ruime keus aan klassieke en moderne sta-op-stoelen op maat. Door de vele mogelijkheden van onze stoelen kunnen wij u de sta-op stoel van uw keus leveren. Vele keus in kleur, leer en stofsoorten zodat het straks perfect bij uw huidige interieur past. Wij komen uiteraard uw nieuwe relax- sta-opfauteuil thuisbezorgen in Oisterwijk waarbij u een goede uitleg krijgt van onze bezorgdienst.

De scootmobiel die bij u past vindt u bij ZHON Zorgwinkel Oisterwijk. (gevestigd in Best)

In onze showroom heeft u een ruime keus aan scootmobielen. Samen met u gaan we onder het genot van een bakje koffie of thee bekijken welke scootmobiel het beste bij u past. Van snelle 3 wielers tot compacte opvouwbare 4 wielers. Merken zoals; IVAExcelVermeirenKymcoHandycareRolektroSkyline en vele andere merken. U zult straks heerlijk kunnen genieten van een scootmobiel-rit in Oisterwijk. Zoals u van ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) gewend bent, zorgen wij voor uw verzekering, een advies voor pechhulpdienst, eigen reparatie’s en schadeherstel en eventuele passende aanpassingen of accessoires voor uw scootmobiel.

Uitlenen / huren in Oisterwijk?

ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) is ook uw huur- en leen-partner voor hulpmiddelen.

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig vanwege herstel na een operatie, bij een blessure of ziekte? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen samen met Kersten Hulpmiddelen de uitleen van hulpmiddelen die voor een kortere periode nodig zijn. Tevens kunt u bij ons ook terrecht voor de huur van hulpmiddelen die niet vergoed worden zoals een rollator, looprek, scootmobiel en loopkrukken

ADL Hulpmiddelen in Oisterwijk?

Kleine handige ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) hulpmiddelen zijn er ontzettend veel te verkrijgen, ook in Oisterwijk. Via de grootste en beste leveranciers van deze hulpmiddelen kunnen wij u vast helpen om alle dagelijkse ongemakken een stukje makkelijker te maken door deze hulpmiddelen. Op onze website vindt u een groot assortiment van deze hulpmiddelen. Staat uw ADL hulpmiddel er niet bij? Neem gerust contact op met ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best).

Bad & douche hulpmiddelen in Oisterwijk?

Een aanpassing in uw bad, toilet of douche kan op vele manieren. Bij ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) hebben wij een zeer groot assortiment van deze middelen. Van een douchekrukje tot toiletbeugels of douchebeugels. Een sta-op-badstoel voor in bad? Bij ZHON Zorgwinkel Oisterwijk (gevestigd in Best) hebben wij de juiste oplossing zodat u weer kan genieten van een heerlijk bad. Vraag onze medewerkers naar de vele mogelijkheid.

 


ZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollatorsrolstoelenscootmobielenstaopstoelen en relaxfauteuils, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best. Hier krijgt u de aandacht en proffesionele hulp en service.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neem contact op en wij gaan uw helpen.

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best waar u als klant centraal staat.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neem contact op en wij gaan uw helpen.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid mooie actie's en showroommodellen. Dus check met regelmaat de website bij SUPERDEALS

 de Sta-op-stoel Specialist van Best & omstreken.

Op uw gemak testen, geen agressieve verkoop, maar degelijk advies met de daarbij horende service. Van een handbediende relaxtfauteuil tot een moderne sta-op stoel met alle gemakken voorzien. Betaalbare senioren relaxstoelen. Wilt u een op maat bank bij uw stoel? Geen probleem bij ons. 

Bij De Staopstoel-Specialist bent u op het juiste adres voor een seniorenstoel met opstahulp.

Maar ook voor een heerlijke  klassiek of moderne relaxfauteuil zonder een sta-op hulp. Enkel de beste merken zoals Doge-CollectionHukla DS-Meubelen waar kwaliteit en service voorop staat zoals bij de Staopstoel-Specialist !

Uw handbediening, accu of motor kapot van uw Doge-CollectionHukla DS-Meubelen?

De staopstoel-specialist kan u helpen met de levering of plaatsing van het nieuwe onderdeel. Neem contact met onze servicedienst.


ZHON Zorgwinkel | De StaOpStoel Specialist

Klik hier voor de adresgegevens van onze showroom >

Best, Nederland

Klantenservice: 0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl - www.staopstoel-specialist.nl - www.druppelbril.nl - www.comfortstoel.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Check de contactpagina voor gewijzigde openingstijden tijdens speciale en/of nationale feestdagen

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel