DREMPELHULP OP MAAT

Maatwerk Drempelhulp - Rubber - 90 cm breed - Geschikt voor (bijna) iedere drempel

Artikelnummer: Drempelhulp
Vorige Artikel 14 van 35 Volgende
€ 24,50 (inclusief btw)

Best Getest door Ongehinderd

Deze drempelhulp is door Ongehinderd getest en heeft het label “Best Getest” gekregen. Zowel de eigenschappen als ook de afmetingen en hellingshoeken zijn getest volgens de gestelde toegankelijkheidscriteria van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. De gebruiker is daarmee verzekerd van het juiste hulpmiddel voor het overbruggen van het hoogteverschil van een drempel.

Toepassingsmogelijkheden

Dit model is de alleskunner onder de drempelhulpen. Door zijn goede hellingshoek en de afloop tot bijna 0 mm is hij geschikt voor ieder hulpmiddel of vervoermiddel. Of het nu de kleine wielen zijn van een infuuswagen, rollator, trolleykar of steekwagen of de grote wielen van een rolstoel, fiets of scootmobiel, met deze drempelhulp rijdt u moeiteloos omhoog. Maar ook zwaardere voertuigen zoals een auto, vrachwagen of heftruck kunnen er zonder problemen over heen. 

Schuine zijvlakken

Drempelhulpen met schuine zijvlakken hebben als voordeel dat oprijden vanuit elke hoek mogelijk is. U hoeft dus niet recht voor de drempelhulp te gaan staan om oprijden mogelijk te maken.

Doordat de drempelhulp aan de zijkant niet ineens stopt, maar geleidelijk afloopt, verkleint u kans op vallen en struikelen.

Goede hellingshoek

De comfort line drempelhulp is voorzien van een goede hellingshoek. Hierdoor is hij minder steil, en goed te berijden met een infuuswagen, rollator, rolstoel of scootmobiel

Maximale belasting

Heeft u een zware scootmobiel of wilt u met groot materieel de comfort line drempelhulp berijden? Geen probleem! De comfort line drempelhulp is getest, en geschikt bevonden, voor een belasting van 2500 kg.

Technische details:

 * maattolerantie van 5%

Prijzen excl. montage en/of opmeten. (Mogelijk in Best op afspraak tegen vergoeding, neem contact op met ons)

Vele hoogtematen beschikbaar (Zie tabel)

We kunnen de drempelhulp leveren in hoogtematen variërend van 1,5 tot 12,5 cm. Tot 7,5 cm loopt dit op in stapjes van 0,5 cm.

Hoogte diepte breedte Hellingshoek
1,5 cm 12 cm 90 cm 12,5 %
2,0 cm 15 cm 90 cm 13,3 %
2,5 cm 20 cm 90 cm 12,5 %
3,0 cm 24 cm 90 cm 12,5 %
3,5 cm 28 cm 90 cm 12,5 %
4,0 cm 31 cm 90 cm 12,9 %
4,5 cm 35 cm 90 cm 12,9 %
5,0 cm 40 cm 90 cm 12,5 %
5,5 cm 43 cm 90 cm 12,8 %
6,0 cm 48 cm 90 cm 12,5 %
6,5 cm 52 cm 90 cm 12,5 %
7,0 cm 56 cm 90 cm 12,5 %
7,5 cm 60 cm 90 cm 12,5 %
10 cm 80 cm 90 cm 12,5 %
12,5 cm 100 cm 90 cm 12,5 %

 

Montage 

De comfort line drempelhulp met schuine zijkanten is over het algemeen zwaarder dan bijvoorbeeld  rechte drempelhulpen of budgetdrempelhulpen. Hierdoor is, in de meeste gevallen, geen speciale montage vereist.

U kunt de drempelhulp op zijn plaats leggen en door het gewicht zal deze op zijn plek blijven liggen.

Mocht u de drempelhulp wel op de ondergrond willen bevestigen. Dan is het mogelijk om dit te doen met Bostik Superfix kit of u kunt gebruik maken van dubbelzijdig tape. Deze kunt u meebestellen indien gewenst.

Doordat de drempelhulp van rubber is, is deze goed te bewerken. Het is hierdoor mogelijk om gaatjes in de drempelhulp te boren en deze vervolgens vast te schroeven.

Voor de modellen die minder hoog zijn, en dus ook minder zwaar, is het mogelijk dat wij vooraf een lijmlaag aanbrengen. Hierdoor legt u de drempelhulp eenvoudig vast op de grond.

 


Ophalen in onze zorgwinkel in BestZHON Zorgwinkel is de online zorgwinkel van Nederland.

Bij ons vindt u de beste keus in rollatorsrolstoelenscootmobielenstaopstoelen en relaxfauteuils, hulpmiddelen in en om het huis, slechtziend en slechthorend producten. Wij hanteren eerlijke prijzen met de daar bijhorende service. 

ZHON is niet enkel een onlineshop waar internet mee vol staat, maar ook een mooie fysieke showroom in het hartje van Best.

Zoekt u een hulpmiddel en staat deze niet op onze website? Bel ons dan op 0499-377173 even, want de kans is groot dat wij het product kunnen leveren.

Heeft u stukken aan uw hulpmiddel? Kom dan gerust langs of neem contact op en wij gaan uw helpen.

ZHON Zorgwinkel heeft tevens met regelmatigheid gebruikte hulpmiddelen, scootmobielen, rolstoelen en rollators, maar ook mooie actie's en showroommodellen. Dus check met regelmaat onze website bij SUPERDEALSde Sta-op-stoel Specialist van Best & omstreken.

Op uw gemak testen, geen agressieve verkoop, maar degelijk advies met de daarbij horende service. Van een handbediende relaxtfauteuil tot een moderne sta-op stoel met alle gemakken voorzien. Betaalbare senioren relaxstoelen. Wilt u een op maat bank bij uw stoel? Geen probleem bij ons. 

Bij De Staopstoel-Specialist bent u op het juiste adres voor een seniorenstoel met opstahulp.

Maar ook voor een heerlijke  klassiek of moderne relaxfauteuil zonder een sta-op hulp. Enkel de beste merken zoals Doge-CollectionHukla DS-Meubelen waar kwaliteit en service voorop staat zoals bij de Staopstoel-Specialist ✔️

Uw handbediening, accu of motor kapot van uw Doge-CollectionHukla DS-Meubelen?

De staopstoel-specialist kan u helpen met de levering of plaatsing van het nieuwe onderdeel. Neem contact met onze servicedienst.


ZHON Zorgwinkel | De StaOpStoel Specialist

Klik hier voor de adresgegevens van onze showroom >

Best, Nederland

Klantenservice: 0499-377173

www.zhon.nl - www.zorgwinkelbest.nl - www.staopstoel-specialist.nl - www.druppelbril.nl - www.comfortstoel.nl

 

Openingstijden:

Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00 t/m 17:00 uur

Check de contactpagina voor gewijzigde openingstijden tijdens speciale en/of nationale feestdagen

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel