Senioren Expo 2016

In Januari 2016 kunt ons bezoeken op de Senioren Expo 2016 in Veldhoven.

U kunt ons daar vinden op stand B17 met gebruikte en nieuwe producten. 

Wij hopen daar met u kennis te maken!


Senioren Expo 2016

De 14de editie van de Senioren Expo wordt gehouden van dinsdag 12 t/m zondag 17 januari in het NH Conferance Centre Koningshof te Veldhoven.

Openingstijden

Iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur.

Grote toeloop

De eerste editie van de SENIOREN EXPO duurde vier dagen. Maar door de grote toeloop van bezoekers dwong ons de beurs te verlengen van vier naar zes dagen. Het is nu al jaren een zeer druk bezochte zesdaagse beurs.

Samenwerking

Het jarenlange succes van de beurs is mede te danken aan de samenwerking met KBO-Brabant. Dit is de grootste provinciale belangenorganisatie voor senioren in Nederland. KBO-Brabant heeft ruim 132.000 leden die verdeeld zijn over 300 afdelingen. Maar de SENIOREN EXPO richt zich niet alleen op de leden van KBO-Brabant. Via onze media partner Wegener worden alle 800.000 50 plussers benaderd.

De 50 plussers van nu, een goede doelgroep 

De omvangrijke doelgroep van 50 plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet ‘achter de geraniums’ maar is actief. Zij willen hun vrije tijd op een prettige manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50 plussers zo’n 30 tot 50% hoger dan van de veertigers.De conclusie is duidelijk: relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen.

De beurs voor 50 plussers mag u niet missen

De SENIOREN EXPO in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven is de grootste beurs voor 50 plussers in Brabant. De beurs wordt in 2016 voor de 14de keer georganiseerd.

Informeren, adviseren en amuseren

Zes dagen lang kunnen de 50 plussers zich tijdens de SENIOREN EXPO laten informeren, adviseren en amuseren. In een sfeervolle omgeving worden ze geprikkeld tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar men veel kan ontdekken en beleven.

De SENIOREN EXPO is echt een dagje uit!

De SENIOREN EXPO is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. Men vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging en hobby en creativiteit. De SENIOREN EXPO is alles onder één dak voor de 50 plussers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van het optreden van senioren orkesten/-koren en artiesten.

Uitnodiging

Wij van ZHON nodigen u van harte uit om het grootste senioren evenement in Brabant te bezoeken. Tot ziens op een van de beursdagen van dinsdag 12 tot en met zondag 17 januari 2016. 

Entreeprijs

De entreeprijs bedraagt € 10,- per persoon.Leden van de ouderenbonden betalen slechts € 6,- op vertoon van hun leden-pas. En schrijft u zich in voor de nieuwsbrief van ZHON dan ontvangt u ook een reductiebon van 4,-. Ook bij elke aankoop vanaf 1 dec 2015 ontvangt u een reductiebon.

De SENIOREN EXPO 2016 is dé beurs voor 50 plussers in Brabant die u niet mag missen.

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel