Vitility - officieel dealer

We make your life easier

Vitility is dé leverancier van producten die het dagelijkse leven makkelijker en aangenamer maken. De producten zijn goed doordacht, comfortabel en hebben een slim design waardoor handelingen eenvoudig én zelfstandig uitgevoerd kunnen worden.

Voor mensen jong en oud, met of zonder medische beperking, Vitility producten zijn binnen een zeer brede doelgroep te gebruiken om dagelijkse activiteiten zoals koken, eten & drinken, douchen en het uitoefenen van een hobby makkelijker te maken.

Het Vitility assortiment is opgedeeld in verschillende lijnen. Iedere lijn geeft een eigen antwoord op de wensen en behoeften van onze klanten. Naast de basis collectie biedt Vitility twee extra collecties: Specialized en Exclusive. Deze twee collecties zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.

specialized

Tot de lijn ‘Specialized’ horen producten die helpen met het leven makkelijker te maken van mensen met een (chronische) aandoening en/of beperking. Deze producten zijn alleen verkrijgbaar bij winkels die u van het benodigde advies kunnen voorzien zoals medische speciaalzaken, thuiszorgwinkels, apotheken en zorginstellingen.

exclusive

Tot de lijn ‘Exclusive’ horen producten die exclusiever zijn door extra functionaliteiten, een beter design, meer innovatie en/of omdat ze gekoppeld zijn aan een app. De exclusive-producten zijn alleen bij ‘preferred suppliers’ van Vitility verkrijgbaar.

 

© 2015 - 2024 ZHON - Zorg Hulpmiddelen Outlet Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel